Ξενοδοχείο για σκύλους & γάτες

ξενοδοχείο για σκύλους & γάτες

Εξασφαλίζουμε στο σκύλο και τη γάτα σας τις συνθήκες για μια ήρεμη και ευχάριστη διαμονή στην Volcano Land, όσο εσείς απολαμβάνετε τις διακοπές σας ή αδυνατείτε να τα φροντίζετε για κάποιο χρονικό διάστημα. Οι χωροταξικά άριστες, υποδειγματικές και ασφαλείς κτιριακές εγκαταστάσεις της Volcano Land απολυμαίνονται σε εβδομαδιαία βάση ενώ καθαρίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στη μέρα, από το προσωπικό εξασφαλίζοντας μας πρωτιά.

Στο ξενοδοχείο σκύλων Volcano Land δεν έχει υπάρξει κρούσμα ασθένειας στα 26 συνεχή χρόνια λειτουργίας. Χωροταξικά άριστες, καθαρές, ασφαλείς και μεμονωμένες οι κτιριακές εγκαταστάσεις μας, φιλοξενούν τους σκύλους σας για εκπαίδευση, είτε για ξενοδοχείο προσφέροντας τους τις καλύτερες ανέσεις. Ανεξάρτητα, κλιματιζόμενα δωμάτια 5m2 με ιδιωτική αυτόνομη αυλή 25m2.

Οι φιλοξενούμενοί μας δεν εχουν οπτική ή σωματική επαφή μεταξύ τους, ώστε να υπάρχει κλίμα ηρεμίας χωρίς στρές και νεύρα. Ο σκύλος σας απολαμβάνει καθημερινά βόλτα στο χώρο της σχολής ώστε να τρέξει και να γυμναστεί στο στίβο της εκπαίδευσης κατόπιν συμφωνίας μαζί σας. Μαζί με τη διαμονή περιλαμβάνεται πλήρης και ισσοροπημένη διατροφή από μαγειρευτό κοτόπουλο με ρύζι και διατροφικά συμπληρώματα βιταμινών ή κροκέτα επιλογής.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία καθιστούν την Volcano Land πρότυπο ξενοδοχείο σκύλων στην Κόρινθο και την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και της Πελοποννήσου. Επισκεφθείτε μας και δείτε από κοντά τον ξενώνα σκύλων ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Παρέχεται ειδική έκπτωση 10% σε όλες τις υπηρεσίες φιλοξενίας της Volcano Land για ταυτόχρονη διαμονή δύο ή περισσοτέρων κατοικιδίων.

Το κόστος της φιλοξενίας στο ξενοδοχείο σκύλων της Volcano Land είναι ανάλογο με τις ημέρες που θα διαμείνει ο σκύλος σας κοντά μας.

  • Για διαμονή από 1-7 μέρες το κόστος φιλοξενίας ανέρχεται στα 20 ευρώ ανά ημέρα.
  • Για διαμονή από 8-15 ημέρες το κόστος φιλοξενίας ανέρχεται στα 19 ευρώ ανά ημέρα.
  • Για διαμονή απο 16-23 ημέρες το κοστος φιλοξενίας ανέρχεται στα 18 ευρώ ανά ημέρα.
  • Για διαμονή απο 21-30 ημέρες το κοστος φιλοξενίας ανέρχεται στα 17 ευρώ ανά ημέρα.

Διαφορετικές είναι οι χρεώσεις για περιπτώσεις  παραμονής στον Ξενώνα πλέον του 1 μηνός και προκύπτουν μετά απο προσωπική συννενόηση με τον κάθε πελάτη λαμβάνοντας υπ όψην τις ανάγκες του κάθε σκύλου.
Οι παροχές που συμπεριλαμβάνονται σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας στον ξενώνα μας είναι:

  • Καθημερινή Φροντίδα: Καθαριότητα, Άσκηση – εκτόνωση, Παιχνίδι, Κοινωνικοποίηση
  • Διατροφή: Στην Volcano Land μαγειρεύουμε καθημερινά εξαιρετικής ποιότητας κιμά κοτόπουλου με ρύζι εμπλουτισμένο με συμπλήρωμα διατροφής. Παρόλο που κανένας σκύλος δεν μπορεί να αντισταθεί στην υπέροχη μυρωδιά και γεύση των γευμάτων μας, έχετε την επιλογή εάν το επιθυμείτε ο σκύλος σας να συνεχίσει να διατρέφεται με τις έως την επισκεψή του σε μας συνήθειές του (κροκέτα, κονσέρβα κλπ)
  • Κτηνιατρική Επίβλεψη και Φαρμακευτική Κάλυψη (Σε περίπτωση που αυτό καταστεί αναγκαίο ή σε περίπτωση που χορηγείται φαρμακευτική αγωγή)

Χρέωση φιλοξενίας:
Η ημέρα που έρχεται ο φιλοξενούμενος χρεώνεται ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης.  Η ημέρα που φεύγει δεν επιβαρύνεται, εάν η αναχώρηση γίνει έως τις 12.00 πμ.

Παρέχεται ειδική έκπτωση 10% σε όλες τις υπηρεσίες φιλοξενίας της Volcano Land για ταυτόχρονη διαμονή δύο ή περισσοτέρων κατοικιδίων.

Το κόστος της φιλοξενίας στον ξενοδοχείο γάτας της Volcano Land είναι 10€/ ημέρα.

Διαφορετικές είναι οι χρεώσεις για περιπτώσεις  παραμονής στον Ξενώνα πλέον του 1 μηνός και προκύπτουν μετά απο προσωπική συννενόηση με τον κάθε πελάτη λαμβάνοντας υπ όψην τις ανάγκες της κάθε γάτας.

Η φιλοξενία περιλαμβάνει:

  • Καθημερινή Φροντίδα &  Καθαριότητα.
  • Καθημερινή Σίτιση  με υψηλής ποιότητας κροκέτα ή κονσέρβα αναλόγως της ηλικίας και τις ανάγκες της.
  • Κτηνιατρική Επίβλεψη και Φαρμακευτική Κάλυψη (Σε περίπτωση που χορηγείται φαρμακευτική αγωγή)

Χρέωση φιλοξενίας:
Η ημέρα που έρχεται ο φιλοξενούμενος χρεώνεται ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης.  Η ημέρα που φεύγει δεν επιβαρύνεται, εάν η αναχώρηση γίνει έως τις 12.00 πμ.

Η υπηρεσία μας «σωφέρ σκύλου» / Dog Chauffer παρέχεται σε προνομιακή τιμή και μόνο για τους πελάτες της  Volcano Land.

Προσφέρουμε την υπηρεσία μεταφοράς σκύλου από και προς Αθήνα, Πάτρα, Τρίπολη, Χαλκίδα και οπουδήποτε αλλού κατόπιν συνεννόησης.

Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 1€/ χιλιόμετρο με σημείο αναφοράς την Volcano Land.

Εάν επιθυμείτε να γλιτώσετε τον κόπο και τον χρόνο που απαιτεί το μπάνιο και το βούρτσισμα του σκύλου σας η νέα μας υπηρεσίας περιποίησης σκύλου είναι η λύση.

Η υπηρεσία περιλάμβάνει μπάνιο και βούρτσισμα στην τιμή των 20€.

Σας προσφέρουμε την υπηρεσία μπάνιου δωρεάν για πακέτα διαμονής άνω των 15 ημέρων στο ξενοδοχείο της Volcano Land.