Εκπαίδευση σκύλων

Εκπαίδευση σκύλων

Όταν η γνώση συνδυάζεται με το ταλέντο του εκπαιδευτή Δημήτρη Ψυχάρη το αποτέλεσμα είναι η επιτυχία στις προσδοκίες σας. Εκπαιδεύοντας εξατομικευμένα κάθε σκύλο,κατανοούμε τον χαρακτήρα και σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες του. Τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης, για να είναι εμφανή απαιτούν ένα χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων τουλάχιστον. Έπειτα ενημερώνεται ο ιδιοκτήτης κατά την πρώτη επίσκεψή του για την πορεία της εκπαίδευσης με βάση τη μαθησιακή ικανότητα του σκύλου και το προσδοκώμενο αποτέλεσμα αυτής και κατόπιν συμφωνίας προχωρά ή σταματά το μάθημα.

Η εκπαίδευση προσαρμόζεται όπως προαναφέρθηκε σε κάθε σκύλο ξεχωριστά και εξαρτάται πάντα από την εξέλιξή του. Ο εκπαιδευτής Δημήτρης Ψυχάρης κρίνει τον τρόπο της εκπαίδευσης που ορίζει ο κάθε σκύλος έτσι ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ίδιο και τον ιδιοκτήτη του.

Εκγυμναστική μέθοδος εκπαίδευσης σκύλων

Όταν η ενέργεια του σκύλου διοχετεύεται από ένα αρνητικό κανάλι σε ένα θετικό,  τότε όλα πάνε θαυμάσια.

Αυτή η μέθοδος εκπαίδευσης αντιμετωπίζει τα προβλήματα των σκύλων γρηγορότερα, ευκολότερα και περισσότερο αποτελεσματικά. Επιπλέον αφήνει το σκυλί όχι μόνο χωρίς προβλήματα αλλά ακονίζει το μυαλό του και το κάνει εξυπνότερο και πιο ευχάριστο στη συμβίωση στο σπίτι. Ο σκύλος αντί να περιορίζεται απλώς στο σταμάτημα της ενοχλητικής συμπεριφοράς, προχωράει στο να διοχετεύει αυτήν την ενέργεια σε μία άλλη. «Όχι δεν μπορείς να τραβολογάς τα ρούχα των παιδιών, μπορείς όμως να το κάνεις σε αυτό το το σχοινί με τους κόμπους». Τράβα και δάγκωνε όσο θες, όπως όμως εγώ σου λέω και όπως εγώ θέλω.

Ευεργετική τόσο για τα σκυλιά όσο και για τους ιδιοκτήτες, η εκγυμναστική μέθοδος επιτρέπει στο σκυλί να ικανοποιεί παίζοντας ορισμένες ανάγκες του, χωρίς να γίνεται ενοχλητικό, επικίνδυνο ή καταστροφικό. Ο σκύλος σας νιώθει ευχαριστημένος όταν ξέρει οτι έχει να κάνει μια δουλειά. Οι άνεργοι, άνθρωποι και σκύλοι, πάντα έχουν προβλήματα μιας και δεν μπορούν να διοχετεύσουν δημιουργικά κάπου την ενέργειά τους.

Χρησιμοποιώντας την εκγυμναστική μέθοδο μπορείτε να βοηθήσετε το σκυλί σας να χρησιμοποιήσει την ενέργεια και τα ένστικτά του παραγωγικά και όχι καταστροφικά.Αντί να επιτρέπεται την ροή της ενέργειάς του από το φυσικό της δρόμο, την κατευθύνετε στον σωστό. Όταν η ενέργεια που αρχικά διοχετευόταν σε προβληματική δραστηριότητα καταναλώνεται με άλλο τρόπο, το πρόβλημα όχι μόνο εμποδίζεται να υπάρχει, αλλά έχει επιπλέον διορθωθεί.

Ο στόχος είναι ένας σκύλος ικανοποιημένος, υγιής, ευτυχισμένος, χωρίς προβληματική συμπεριφορά και αντίστοιχα ένας ικανοποιημένος και ευτυχής ιδιοκτήτης.