Εμείς

Καλώς ορίσατε στη Volcano Land

Έχοντας ξεκινήσει την ενασχόληση με τους σκύλους από μικρό παιδί, έχεις μέσα σου την αγάπη και το μεράκι της εκπαίδευσης, αποκτώντας παράλληλα γνώση και εμπειρία. Αποκτάς δε, την ευχάριστη «υποχρέωση», να μεταφέρεις τις γνώσεις σου και στους κυνόφιλους.

Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησε το 1992 η δημιουργία της Σχολής σκύλων «Volcano Land» που λειτουργεί έκτοτε με κρατική άδεια ιδρύσεως και λειτουργίας, με εύσημα για τις υποδειγματικές, άρτιες και σύγχρονες εγκαταστάσεις της. Σε περιοδικά διαστήματα η σχολή-ξενώνας βελτιώνεται και αναβαθμίζεται ώστε να εξασφαλίζει την έλλειψη κρουσμάτων ασθένειας ή τραυματισμών και να αντεπεξέρχεται στις εκάστοτε απαιτήσεις. Στη θέση Σουσάκι Αγ.Θεοδώρων, 65km από την Αθήνα προς Κόρινθο βρίσκεται η σχολή μας. Στον ίδιο χώρο με τους σκύλους μας στεγάζεται και το σπίτι του ιδιοκτήτη, εκτροφέα και εκπαιδευτή Δημήτριου Ψυχάρη, σημαντικό στοιχείο για την ασφάλεια και την επίβλεψη των σκύλων..

Η αποστολή μας

  • Να συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας
  • Να συμβάλλουμε ενεργά στην αναβάθμιση της συνύπαρξης ανθρώπου-σκύλου
  • Να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε ολόκληρη την Ελλάδα
  • Να δημιουργούμε αξία για τους κοινωνικούς μας εταίρους

Αποφασίσατε να αποκτήσετε ένα κουτάβι ή έναν ενήλικο σκύλο για την ασφάλεια σας ή για να έχετε έναν τετράποδο φίλο που θα σας προσφέρει την αφοσίωση και την συντροφιά του με μόνο αντάλλαγμα την αγάπη σας?

Μαζί θα βρούμε ποια ράτσα ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, θα σας προσφέρουμε την καθοδήγηση και τις γνώσεις που θα χρειαστείτε για να μεγαλώσετε σωστά τον σκύλο σας, και να του εξασφαλίσετε τις συνθήκες ώστε να αναπτύξει μια δυναμική προσωπικότητα και έναν ισορροπημένο χαρακτήρα.

Από τα πρώτα βήματα του τετράποδου φίλου μας έως την εκπαίδευση αλλά και τη φιλοξενία του σκύλου, η σχολή σκύλων Volcano Land είναι κοντά σε σκύλους και ιδιοκτήτες.

Εδώ σταματάω τα λόγια και σας προτείνω να γνωρίσετε τον χώρο μας μέσα από τις λίγες φωτογραφίες και τις εκτενέστερες περιγραφές στις ενότητες «εκπαίδευση» και «ξενοδοχείο» που υπάρχουν στην σελίδα. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τους πελάτες μας. Η ευχαρίστησή τους είναι εγγυήση για σας και επιβράβευση για τους δικούς μας κόπους. Όσα ακόμα σας ενδιαφέρει να δείτε ή θέλετε να μάθετε, μόνο ένας τρόπος υπάρχει…